East

Avery Hill Café

A new café building designed in conjunction with Stakeholders including Friends of Avery Hill and Greenwich Council replaces the previous café which was destroyed in a fire.

AH_Jakob_1

The café is intended to be a community resource, and flexible in its availability for various community uses, including teaching spaces, and a sheltered area to protect dogs in view of their owners. The building is intended to bring an intimacy of experience alongside the open generosity of the Avery Hill Spaces. The painting by Karl Friedrich Schinkel indicates this idea.

ah_jakob_2
  • ah_jakob_2
  • ah_schinkel_1
  • ah_plan
  • ah_jakob_5

The café is a strategic project as well as a new Avery Hill resource, designed to combine a mixture of standardised and bespoke building elements to respond to a whole series of green spaces along the South East London Green Chain that could benefit from this accommodation and facility. ah_jakob_3