East

Link To Tate

East worked with Southwark Council and Cross River Partnership to design and implement environmental improvements, highway alterations, and newly defined public spaces along the route which pedestrians take from Southwark Tube Station to the Tate Modern, Shakespeare’s Globe Theatre, and other riverside destinations.
A wide range of works were defined which included seating, raised entries, planting, footway surfaces, special signs, tall mirrors to reflect railway spaces, lighting, and bollards.

Link To Tate single photomontage
  • Link To Tate single photomontage
  • Link To Tate single drawing
  • Link To Tate single clifford

A wide blue limestone kerb was provided as a wayfinding mechanism, whilst footway materials between the kerb and back of footway were designed to relate to building widths and sometimes to match or echo the building itself in terms of colour, material or texture.